Kehidupan ini banyak dugaan. mesti tempuhi dengan sabar . :)
Sunday, 9 March 2014 • 00:25 • 0 comments
Assalamualaikum. :) . entah kenapa hari nie kiera nak update blog. mungkin sebab nak kongsikan kehidupan ini banyak dugaan. mesti tempuhi dengan sabar. :) .sebenarnya lama tak update blog. kiera asyik busy jaa.:) .now bertajuk dekat atas itu k. Dalam kehidupan mesti harus sabar menempuh pelbagai dugaan. Allah akan bagi dugaan kepada hambanya tak kira bila tak kira tentu , tetapi kita sebagai hambanya harus perlu sabar dan menempuhi segala dugaan yang allah ujikan kepada kita. :) . allah berikan ujian kepada kita kerana dia hendak melihat tahap keimanan kita dari situ dia boleh nampak tahap keimanan kita sampai dekat mana.allah suka orang yang sabar. :)

kadang-kadang kita di atas kadang-kadang kita di bawah. tak semestinya kita selalu di atas dan tak semestinya kita selalu di bawah. kenapa semua kawan tak pernah faham kita? sebabnya depa tak pernah rasa apa yang kita rasa. bak kata orang "kalau tak kena batang hidung sendiri memang tak rasa , bila dah kena baru kita rasa". kenapa kawan tak selalu memberi sokongan pada kita ? mungkin sebab dia terlalu marah pada kita, mungkin sebab apa saja. kenapa kawan makam kawan? sebabnya kwan macam nie selalunya ada, apa perlu kita buat? kita buat tak tau jaa. haha. 

apa itu sahabat? sahabat itu adalah kawan yang selalu faham kita, selalu menyimpan rahsia kita, selalu ada dekat kita ketika susah dan senang. orang kata nak dapat sahabat nie payah.. bagi kiera la kan ya memang betui nak dapat sahabat payah. tapi kiera ada seorang sahabat yang faham kiera yg selalu ada dengan kiera. yang selalu memberi sokongan dekat kiera dia sokong kiera dari berlakang. masyaAllah kiera terharu dengan dia .orang itu bernama SITI NURFAHADIA. dia selalu bagi nasihat dekat kiera. kiera tak pernah dapat kawan macam tu. tapi ada jugak kawan kiera bagi semangat " wani , teah , mieza" depa nie jantung hati kiera. depa nie adalah semangat kiera . 

umi kata nak cari kawan nie biarlah kawan yang boleh faham kita , yang boleh sayang kita , yang ikhlas kawan dengan kita.sebenarnya kawan makam kawan nie kiera dah banyak kali kena sebab apa kiera kena?punca apa? mungkin kiera nie terlalu baik dengan orang sampai satu tahap depa pun pijak kepala kiera. sekarang nie bila kiera diam tak tegur mula lah nak kata kiera sombong. kiera dah try tau tegur depa tapi bila tegur depa buat don't know ja. depa nak selalu kiera tegur depa. tapi adakah depa tegur kiera? tak pernah! adakah depa pernah faham kiera? tak pernah. yang faham pon fahadia ja. yang selalu bagi semangat pon "wani , teah , mieza jaa" yang lain? ya allah entahla. setakat nie ja kod. hm

dear kawan kiera , kiera maafkan dosa kawan kiera. jangan penah dendam dengan kiera tau.one day kiera dah tak ada buka la entry blog kiera baca. kiera rindu geng kiera dulu. maaf tak dapat jadi kawan yang baik. maaf.. assalamualaikum. i miss my friends


This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)Change it
Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p
[Change with your own words]

Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

Remember!!dont remove this section!!